Een uniek kunstwerk, geschilderd op een Veuve Clicquot fles ter ere van een huwelijksjubileum. Dit speciale werk is met liefde en toewijding vervaardigd om het bijzondere moment te vieren.

Deze exclusieve kunstwerken zijn het resultaat van zorgvuldig gebruik van acrylverf en posca markers, waardoor elke fles een unieke uitstraling krijgt. De details zijn verbluffend, van romantische bloemmotieven die de liefde symboliseren tot fijne details die het verhaal van jullie huwelijk vertellen.

Een persoonlijk kunstwerk 
Het beste van alles is dat deze kunstwerken niet alleen bewonderd kunnen worden, maar ook gepersonaliseerd kunnen worden naar jullie wensen. Bestel jullie eigen fles en kies wat erop geschilderd moet worden. Of het nu gaat om jullie namen en de trouwdatum, een speciale boodschap voor elkaar, of een afbeelding die jullie liefde en verbintenis representeert, het wordt een waardevol kunstwerk dat jullie huwelijksjubileum perfect weerspiegelt.

Met een startprijs van €145,- zijn deze handgeschilderde flessen niet alleen een kunstzinnige uiting, maar ook een duurzaam en betekenisvol geschenk dat jullie als paar zullen koesteren. Wil je een blijvende indruk maken op je partner en een echt kunstwerk toevoegen aan jullie viering? Neem dan nu contact met mij op via angelorina.art@gmail.com om jullie eigen meesterwerk te bestellen.

De mogelijkheden zijn eindeloos, en het resultaat zal zonder twijfel een prachtige en emotionele toevoeging zijn aan jullie speciale huwelijksjubileum of een geschenk waar nog lang over gesproken zal worden.
Back to Top