Een uniek kunstwerk op een 3-liter salmari fles ter ere van een huwelijk met als thema planten. Dit bijzondere werk is met liefde en toewijding ontworpen om de viering van jullie liefde en verbintenis te markeren.

Deze exclusieve kunstwerken zijn het resultaat van zorgvuldig gebruik van hoogwaardige verf en artistieke technieken, waardoor elke salmari fles een unieke en betoverende uitstraling krijgt. De details zijn verbluffend, van weelderige planten en bloemen die symbool staan voor groei en bloeiende liefde, tot subtiel aangebrachte details die het verhaal van jullie huwelijk vertellen.

Een persoonlijk kunstwerk 
Het mooiste van alles is dat deze kunstwerken niet alleen bewonderd kunnen worden, maar ook gepersonaliseerd kunnen worden naar jullie wensen. Bestel jullie eigen salmari fles en kies wat erop geschilderd moet worden. Of het nu gaat om jullie namen en de trouwdatum, een betekenisvolle quote over liefde en samenzijn, of een prachtige afbeelding die de groei van jullie liefde symboliseert, het wordt een uniek en persoonlijk kunstwerk dat jullie huwelijksdag extra bijzonder maakt.

Met een startprijs van €145,- zijn deze handgeschilderde salmari flessen niet alleen een kunstzinnige uiting, maar ook een duurzaam en memorabel geschenk dat jullie als bruidspaar voor altijd zullen koesteren. Wil je een blijvende indruk maken op elkaar en een echt kunstwerk toevoegen aan jullie huwelijksceremonie? Neem dan nu contact met mij op via angelorina.art@gmail.com om jullie eigen meesterwerk te bestellen.

De mogelijkheden zijn eindeloos, en het resultaat zal zonder twijfel een prachtige en betekenisvolle toevoeging zijn aan jullie huwelijksviering, of een geschenk waar nog lang over gesproken zal worden tijdens deze speciale dag vol liefde en plantenpracht.
Back to Top