Een uniek kunstwerk, geschilderd op een Pommery fles. Dit werk, met een bloemen thema, is met liefde en vakmanschap vervaardigd.

Deze exclusieve kunstwerken zijn het resultaat van zorgvuldig gebruik van acrylverf en posca markers, waardoor elke fles een unieke uitstraling krijgt. De details zijn verbluffend, van sprankelende sterren die de nachtelijke hemel verlichten tot fijn gedecoreerde vakantiesymbolen die warme herinneringen oproepen.

Een persoonlijk kunstwerk 
Het beste van alles is dat deze kunstwerken niet alleen bewonderd kunnen worden, maar ook gepersonaliseerd naar jouw wensen. Bestel jouw eigen fles en kies wat erop geschilderd moet worden. Of het nu gaat om een speciale boodschap voor een geliefde, een symbool van een bijzonder moment, of een creatieve verbeelding van persoonlijke verhalen, zoals een huwelijk of jubileum.

Met een startprijs van €145,- zijn deze handgeschilderde flessen niet alleen een kunstzinnige uiting, maar ook een duurzaam en gedenkwaardig geschenk dat elke ontvanger zal koesteren. Wil je een blijvende indruk maken op een geliefde of jezelf verwennen met een echt kunstwerk? Neem dan nu contact met mij op via angelorina.art@gmail.com om jouw eigen meesterwerk te bestellen.

De mogelijkheden zijn eindeloos, en het resultaat zal zonder twijfel een prachtige toevoeging zijn aan jouw interieur of een geschenk waar nog lang over gesproken zal worden.
Back to Top