Een uniek kunstwerk, geschilderd op een Champagne Bonnet fles. Dit werk, in het thema van feestdagen, is met behendigheid en precisie met liefde vervaardigd.

Deze high-end kunstwerken zijn het resultaat van het zorgvuldige gebruik van acrylverf en posca markers, waardoor elke fles een unieke uitstraling heeft. De details zijn verbluffend, van sprankelende sterren die de nachtelijke hemel verlichten tot fijn gedecoreerde vakantiesymbolen die warme herinneringen oproepen.

Een eigen kunstwerk
Het beste van alles is dat deze kunstwerken niet alleen bewonderd kunnen worden, maar ook gepersonaliseerd naar jouw wensen. Bestel jouw eigen flessen en kies wat op de fles geschilderd moet worden. Van een speciale boodschap voor een geliefde, een symbool van een bijzonder moment tot  een creatieve verbeelding van persoonlijke verhalen, zoals een huwelijk of jubileum.

Met een startprijs van €145,- zijn deze handgeschilderde flessen niet alleen een kunstzinnige uiting, maar ook een duurzaam en memorabel geschenk dat elke ontvanger zal koesteren. Wil je een blijvende indruk maken op een geliefde of jezelf verwennen met een echt kunstwerk? Neem dan nu contact op met mij via angelorina.art@gmail.com om jouw eigen meesterwerk te bestellen. 

De mogelijkheden zijn eindeloos, en het resultaat zal zonder twijfel een prachtige toevoeging zijn aan jouw interieur of een geschenk waar nog lang over gesproken zal worden.


Back to Top